Din leverandør af el-scootere i hele Danmark

Vores fleksible og mobile el scooter giver dig frihed til at transportere dig rundt til de ønskede lokationer, uden at skulle være afhængig af andre personers hjælp. El-scooteren er nem at betjene, så alle let og hurtigt kan anvende den.

Bliv meget mere mobil

Det kan ofte være besværligt at komme omkring med en elektrisk scooter, men hvis du vælger en el scooter hos os, får du en fleksibel foldbar scooter, der også kan bruges som rejse scooter. Vores scooter vejer nemlig kun 31 kg. inkl. batteri, og den kan nemt og hurtigt sammenklappes. Det er derfor nemt at medtage scooteren overalt – også som håndbagage i bussen og toget.

Kontakt os eller Book en gratis fremvisning Knap-trans

Markedets bedste rejse el-scooter

Det kan være en god løsning at tage Mobilscooter med, hvis du skal udenlands. Mobilscooter ATTO er godkendt til flyrejser i hele EU og der medfølger et certifikat. Mobilscooter ATTO er markedets mest velegnede el-scooter til brug på rejser både indenlands som udenlands.

Kontakt os og book en fremvisning

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at bestille en fremvisning af vores Mobilscooter ATTO. Vores fremvisninger er altid uforpligtende, og vi kommer gerne hjem til din private bolig, så du kan prøve vores el-scooter i dine private omgivelser. Ring til os på telefon 51 43 01 10 og aftal et besøg.

Se mere om Mobilscooter ATTO Knap-trans