fbpx

Shop

ATTO Sport MAX

DKK35,995.00

NYHED I DANMARK

Endelig er der en el-scooter, der kan leve op til stort set alle krav og ønsker også selvom personvægten er høj. Med en Mobilscooter ATTO Sport MAX, er der langt flere fleksible muligheder end ved normale el-scootere. Brugeren vil opleve en langt større frihed i hverdagen – også når turen går langt væk fra hjemmet.

Denne el-scooter er velegnet til både hjemmebrug, ture og rejser og det er både indenlands og udenlands. Mobilscooter ATTO Sport MAX er nok verdens smarteste, mest innovative og mest fleksible rejsescooter. En rejsescooter som giver brugeren en større ferieoplevelse og følelsen af frihed på ture og rejser.

Denne el-scooter, kan bringes med over alt, både ude men også helt ind i hjemmet, da den er designet til samme formål. Med markedets mindste venderadius kan den stort set komme frem i alle typer rum og snævre passager. Mobilscooter ATTO Sport MAX er ligeledes velegnet til kørsel i centrer, på museer og andre steder indendørs. ATTO Sport MAX meget lille venderadius gør den særdeles velegnet til indendørs brug

Delbetaling
872 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 35.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 872 kr. Samlede kreditomkostninger 5.832 kr. Samlet tilbagebetaling 41.827 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 7,83%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Varenummer (SKU): 1445-2-max Kategorier: ,

Beskrivelse

Det skal være slut med at takke nej til en invitation, bare fordi det er svært eller fordi den enkelte ikke vil føle sig i vejen for det øvrige selskab, grundet sin bevægelses mæssige udfordringer. Men på den måde går man også glip af gode oplevelser og samvær. Sådan behøver det ikke at være, når man er ejer af en ATTO Sport MAX.

ATTO Sport MAX er udviklet så den kan foldes sammen, så den ikke fylder noget når den ikke er i brug. Det tager kun få sekunder at folde den ind eller ud og der skal ikke bruges nogen former for værktøj.

Den er også lige til at lægge i bilens bagagerum og så er bare med at komme afsted. Da ATTO Sport MAX hurtigt og let kan deles i 2 dele, kan den være i selv de mindste biler. Du vælger destinationen og ATTO Sport MAX tager slæbet.

Med sine kun 32 kg, inklusiv batteri, så er den velegnet til at medbringe i offentlig transportmidler, så som taxa, tog og flyver mv. Ligeledes er batterierne godkendt til brug i alle flyselskaber i EU og der medfølger et certifikat til brug på netop flyrejser.

Der kan ligeledes tilkøbes en “Sikkerhedspakke”, hvor du elektronisk kan aflåse din ATTO Sport MAX med fjernbetjening.

ATTO Sport er den el-scooter der giver brugeren den største fleksibilitet, når det kommer til at vælge hvor man gerne vil hen og gerne vil opleve.

Der ydes naturligvis 2 års garanti på ATTO Sport MAX.

 

DIMENSIONER & SPECS

Trolley indstilling: H 71,2 x L 38,9 x B 41,9 cm
Køre indstilling: H 89,0 x L 120 x B 56 cm

*

VÆGT (kg):

Front del: 12,5 kg
Bagerste del: 17,5 kg

Samlet: 30,0 kg
Batteri: 1,85

*

VÆGTBELASTNING (kg):

Maximum samlet vægtbelastning: 136 kg

*

BATTERI & KØRELÆNGDE:

48 Volts lithium-ion
Kan på en opladning køre mindst 20 km i uafbrudt kørsel. Det tager maksimalt ca. 4,0 timer, at oplade scooteren med et tomt batteri. Oplader og batteri medfølger.

*

HASTIGHED (km/t):

Mobil Scooter ATTO Sport MAX kan køre op til 8 km/t

 

Øvrige informationer:

✔ Kan bruges af alle – unge som ældre
✔ Mange indstillingsmuligheder af styr
✔ Forlygter til brug for oplysning af køreområde
✔ Baglygte så man er synlig ved kørsel i mørke
✔ Håndbremse foran med skive
✔ Ergonomiske læderhåndtag
✔ Blødt sæde med læderagtig overflade
✔ Stødabsorberende og punkterfri hjul for og bag
✔ USB stik til opladning af mobiltelefon m.m.
✔ Masser af tilbehør til opbevaring m.m.

Har du yderligere spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på: 3131 9117

Yderligere information

Vægt 31 kg
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish
Mobilscooter

Tlf.: 3131 9117