fbpx

Shop

Corex stolen Uniflex

DKK995.00

Placer Corex stolen, enten direkte mod, eller med mellemrum til ryglænet på din stol. Dette giver mulighed for at justere Corex Stolen til det optimale niveau af komfort og rygstøtte for brugeren. De dobbeltlagede puder giver en optimal kontaktflade mod ryg og lænd.

Corex Stolen er hygiejnisk med vand- og smudsafvisende stof for nem rengøring.

Corex Stolen – Proflex & Uniflex

Vi har to forskellige udgaver af Corex Stolen. Der er ikke nødvendigvis én udgave, der passer bedre til nogle, men det er ud fra hvad den enkelte foretrækker.

Corex Uniflex er den bredere udgave af Corex Stolen og giver let til moderat støtte i ryg og lænd.

Corex Proflex er den højere version af Corex Stolen og giver maksimal støtte i lænd og ryg. Begge udgaver af Corex Stolen kan fås i sort og lys grå.

Med Corex Stolen reducerer du rygsmerter og træthed, med afvekslende siddestilling. Den perfekte siddestilling findes ikke. Skiftende siddestilling tilstræbes. Corex Stolen er derfor den perfekte løsning til nem og transportabel afveksling af siddestilling.

*
Kategori:

Beskrivelse

Corex stolen, kombinerer principperne om gearing (vægtstangsprincippet og kraftoverførsel) med et fleksibelt materiale for at skabe en optimeret kropsholdning.

Brug Corex stolen på arbejdspladsen, skolen eller i din bil for at modvirke ryglidelser såsom, cervikal kyfose, diskusprolaps og skæv ryg (skoliose), som har tendens til at ramme mennesker, der sidder i lange perioder. Det fleksible ryglæn kan modstå en belastning på op til 180 kg og understøtter effektivt den nedre del af din rygsøjle, da den naturligt opretholder en korrekte siddestilling.

DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish
Mobilscooter

Tlf.: 3131 9117