fbpx

Shop

ATTO

DKK27,995.00

 .

Når alderen, sygdom eller en ulykke har bevirket at bentøjet ikke vil alt det man selv gerne vil, så er Mobilscooter ATTO den el-scooter der kan gøre den store forskel for brugeren. El-scooteren er nok markedets mest fleksible el-scooter, hvilket bevirker en lang række fordele som de almindelige el-scootere ikke har.

Denne el-scooter, kan bringes med over alt, både ude men også helt ind i hjemmet, da den er designet til samme formål. Med markedets mindste venderadius kan den stort set komme frem i alle typer rum og snævre passager. Den er særdeles velegnet til indkøbscentre og lignende, men også til museer og andre indendørs kultur seværdigheder.

Mobilscooter ATTO er udviklet så den kan foldes sammen, så den ikke fylder noget når den ikke er i brug. Det tager kun få sekunder at folde den ind eller ud og der skal ikke bruges nogen former for værktøj.

Den er også lige til at lægge i bilens bagagerum og så er bare med at komme afsted. Da Mobilscooter ATTO hurtigt og let kan deles i 2 dele, kan den være i selv de mindste biler. Du vælger destinationen og Mobilscooter ATTO tager slæbet.

Delbetaling
700 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 27.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 700 kr. Samlede kreditomkostninger 5.592 kr. Samlet tilbagebetaling 33.587 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 9,63%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Varenummer (SKU): 1445-1 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Det skal være slut med at takke nej til en invitation, bare fordi det er svært eller fordi den enkelte ikke vil føle sig i vejen for det øvrige selskab, grundet sin bevægelses mæssige udfordringer. Men på den måde går man også glip af gode oplevelser og samvær. Sådan behøver det ikke at være, når man er ejer af en Mobilscooter ATTO.

Med sine kun 31 kg, inklusiv batteri, så er den velegnet til at medbringe i offentlig transportmidler, så som taxa, tog og flyver mv. Ligeledes er batterierne godkendt til brug i alle flyselskaber i EU og der medfølger et certifikat til brug på netop flyrejser.

Mobilscooter ATTO er den el-scooter der giver brugeren den største fleksibilitet, når det kommer til at vælge hvor man gerne vil hen og gerne vil opleve.

Der ydes naturligvis 2 års garanti på MobilScooter.

 

DIMENSIONER & SPECS

Trolley indstilling: H 71,2 x L 38,8 x B 41,9 cm
Køre indstilling: H 88,9 x L 119 x B 55 cm

*

VÆGT (kg):

Front del: 11,9 kg
Bagerste del: 16,3 kg

Samlet: 28,2 kg
Batteri: 1,8

*

VÆGTBELASTNING (kg):

Maximum samlet vægtbelastning: 120 kg

*

BATTERI & KØRELÆNGDE:

48 Volts lithium-ion
Kan på en opladning køre mindst 16 km i uafbrudt kørsel. Det tager maksimalt ca. 2 timer, at oplade scooteren med et tomt batteri. Oplader og batteri medfølger.

*

HASTIGHED (km/t):

Mobil Scooter kan køre op til 6 km/t
Dette er lovpligtigt i Danmark for brug på fortorvet.

Har du yderligere spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på: 3131 9117

Se evt. flere video’er HER

Se alle Specifikationer HER

Yderligere information

Vægt 31 kg
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish
Mobilscooter

Tlf.: 3131 9117