Loading...
Home
Shop

Service: (+45) 3131 9117
Man. til fred. kl. 09:00 - 16:00

el-scooter udlejning - city scooter

MANGE GRUNDE TIL AT LEJE EN SCOOTER

Efter operation

Det kan også være at du er nyligt opereret og derfor har udfordringer med at komme rundt – men du vil gerne bibeholde muligheden for at fastholde muligheden for at komme rundt. Måske har du brækket benet og efterfølgende skal have gips på i en længere periode og derfor ikke kan komme rundt.

Så kan det være svært at lufte hunden eller i det hele taget komme ud i den friske luft – eller de helt basale behov som indkøb. På den måde behøver du ikke at være i ”hi” mens du heler efter en evt. operation eller skade.

Overvejer du køb af el-scooter

Måske har du overvejelser om at købe en el-scooter. Det kunne derfor være en god idé for dig at leje en el-scooter først, før du beslutter dig for at købe en. På den måde kan du også blive fortrolig med det at køre el-scooter, før du endeligt beslutter dig.

Mens du venter på kommunen

Mobilscooter tilbyder at du kan leje din ATTO Classic, mens du går og venter på svaret på din bevillingsansøgning fra kommunen. Du kan leje din ATTO Classic lige så længe det tager for kommunen at give dig et svar. Lejen betales løbende pr. md, indtil din bevilling er afgjort.

El-scooter udlejning

Lej en el-scooter hos Mobilscooter

Skulle du have spørgsmål til vores el-scooter udlejning sidder vores kundevenlig medarbejdere klar til at besvare dit opkald på: 3131 9117

KONTAKT FOR UDLEJNING

Udfyld venligst formularen med de ønskede informationer, samt hvilken periode du ønsker at lejemålet skal virke.

Vi vil herefter hurtigst kontakte dig efterfølgende.

El-scooter udlejning

Hos mobilscooter foretager vi elscooter udlejning. Så går du med tanker om leje af el-scooter, så kan vi bestemt være behjælpelig hos Mobilscooter.

Udlejning af el-scootere er især populært i ferie perioderne og her kan Mobilscooter være den enkelte behjælpelig.

Elscooter leje

Det er enkelt og meget let at leje en rejse elscooter hos mobilscooter. Du foretager bare din booking af periode via hjemmesiden og så har vi en scooter klar til dig på dagen.

Så kontakt Mobilscooter hvis du påtænker at leje els-cooter til din ferie eller bare en længere tur.

Scooter udlejning

Behovet for el-scooter udlejning har været stigende gennem de senere år, grundet vi som mennesker både lever længere og har det bedre. Derfor vil de fleste ældre gerne stadig have oplevelser og den inspiration som man kan få udenfor hjemmet.

Men selv om den enkelte er mere frisk kan man også være slidt eller have tilegnet sig en lidelse der bevirker, at benene ikke helt kan og vil det samme som tidligere.

Med el-scooter udlejning kan denne udfordring nedtones, da den enkelte alligevel vil have mulighed for, at komme rundt og hilse på familie og bekendte.

Der er ingen grund til at sidde hjemme uden oplevelser, så derfor er el-scooter udlejning blevet så populært.

Hvad koster det at leje en elscooter

Prisen på leje af en elscooter variere alt efter hvilken type elscooter der lejes og længden af lejemålet. Men typisk svinger priserne fra kr. 125,- til 200,- – alt efter størrelse.

Udlejning af elektrisk scooter til rejser

Elscooter leje

El-scooter udlejning

Lej en el-scooter

El-scooter udlejning

Product has been added to your cart