Loading...
Home
Shop

Service: (+45) 3131 9117
Man. til fred. kl. 09:00 - 16:00

Leje af el-scooter

Leje af el-scooter

Mobilscooter ATTO til at tage med i toget

Hos Mobilscooter er det muligt at leje en el scooter i en kortere eller længere periode. til brug for længere ture eller rejser. Vores populære rejse el-scooter er meget anvendelig og meget let at håndtere. Ligeledes kan ATTO Mobilscooter medbringes i bilens bagagerum og tages med i offentlige transportmidler, som bus, tog og endda med flyet.

Mobilscooter udlejer el-scootere året rundt. Så uanset om det er sommer eller vinter, vil det være muligt at leje en el scooter hos Mobilscooter.

Det er også muligt at leje en ATTO el-scooter i en længere periode (langtids lejemål), hvis du er blevet opereret eller har været ude for en oplevelse, der har bevirket at du har brug for et transportmiddel i en længere periode. Her er minimumsperioden på et langtids lejemål 30 dage.

Udlejning af el scooter

Vores rejse el scooter som vi bruger til udlejning er en stabil 3-hjulet kvalitets el scooter.

Den skal bruge et meget lille omr√•de for at komme rundt, da den har en meget lille venderadius. Det betyder at vores ATTO El scooter er s√¶rdeles velegnet til indend√łrs brug som hoteller, indk√łbscentre, supermarkeder, busterminaler mv.

Leje af el-scooter
Leje af el-scooter

Vores rejse el scooter kan komprimeres, så den stort set ikke fylder mere end en kuffert og den kan endda transporteres som en trolley når man f.eks skal have den fra cykelskuret og ud til bilen.

Det betyder også, at skal man på restaurant eller lignende spisesteder, kan man tage den med ind og stille den i garderoben.Mere moderne el scooter findes vel ikke.

Hvor kan man leje en el-scooter

El-scooter udlejning er en af de områder vi har stor erfaring og derfor er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med at leje en el scooter, hvis du har dette behov.

Udlejning af el-scooter

Kontakt os og vi er helt sikre p√•, at vi nok skal finde en l√łsning til dine udfordringer.

Leje af el-scooter – (rejse el-scooter)

Alle Mobilscooters udlejningsmodeller er ideelle rejsepartnere, når turen går lidt længere væk fra hjemme end i dagligdage.

Scooter udlejning

Vores ATTO elscooter er certificeret og godkendt til at tage med på flyrejsen og indenfor EU er det gratis.

Leje af el-scooter – (foldbar)

Vores udlejningsmodeller er alle foldbare, hvilket bevirker at den er let at lægge i bilens bagagerum. Ligeledes fylder vores udlejningsmodeller heller ikke ret meget, når de er slået sammen.

Lej en mini rejsescooter

Mange af de helt almindelige el scootere er ikke nemme at medbringe på ture der går længere væk fra hjemmet, grundet rejser eller andet. Hos Mobilscooter udlejer vi mini rejsescootere, der giver en langt flere muligheder og meget mere fleksibilitet.

Udlejning af scootere

Mobilscooter har stor erfaring med udlejning af scootere til rejsebrug. Vores udlejnings scootere er netop beregnet til at medbring på ture der går lidt længere væk fra hjemmet. De er udarbejdet så de både kan medbringes i egen bil, men også med den offentlige transport.

Product has been added to your cart