Loading...
Home
Shop

Service: (+45) 3131 9117
Man. til fred. kl. 09:00 - 16:00

Forside-3 light

Mobilscooter udlejer markedets mest innovative rejse el-scooter, som er velegnet til både nærmiljøet, men også til brug på rejser og ture væk fra hjemlige omgivelser. Vores rejse el-scootere er lette og har funktioner der gør dem ganske velegnede til at medtage i diverse transportmidler.

Vores scootere kan medbringes i både egen bil, men også i offentlige transportmidler, som færge, bus, tog og fly. Vores rejse el-scootere er godkendte til at medbringe på flyrejser.

Der er mulighed for 2 forskellige lejeformer. Almindelig ferieleje og langtidsleje. Ved almindelig leje er minimumsperioden 10 dage og ved langtidslejning er perioden minimum 30 dage.

Almindelig leje = kr. 125,- pr. dag
Langtidsleje = kr. 100,- pr. dag

Der vil være et depositum på kr. 2.500,-, som straks tilbagebetales efter endt lejeperiode.

Skulle du have spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Mobilscooter på tlf.: 3131 9117

Udlejning af rejse el-scooter

Mobilscooter har el-scooter udlejning til brug for ferier, kurser, højskole ophold og lignende. Når du lejer en el-scooter hos Mobilscooter er du godt på vej til den gode oplevelse. Mobilscooter har udlejet el-scootere i mange år og vi kan efterhånden vel godt kalde os for en slags eksperter på udlejnings området.

Mobilscooter har udlejning af rejse el-scooter

Mobilscooters udlejning af el-scootere foregår ved rejse el-scootere, Udlejning af rejse el-scootere har været en stor succes og det har været et populært leje objekt.

Gør du brug af Mobilscooters udlejning af el-scootere så er du godt tjent og på den rigtige vej.

Product has been added to your cart