Loading...
Home
Shop

Service: (+45) 3131 9117
Man. til fred. kl. 09:00 - 16:00

Mobilscooter ATTO til at tage med i toget

Udlejning af scooter

Det er muligt at leje en el scooter hos Mobilscooter, når du skal ud og rejse eller bare væk fra hjemmet. Mobilscooter udlejer el scootere der er meget rejsevenlige og lette at betjene.

Vore udlejnings scootere er stærke og stabile og er godkendte til brug som hjælpemiddel. De er meget innovative og kan foldes sammen sĂĄ de næsten ikke fylder ret meget. Ligeledes kan de flyttes som en “trolley”, hvilket bevirker at de er velegnede til at medbringe i forskellige typer af offentlig transport.

Vores udlejnings scootere er ligelede velegnede at medbringe i egen bil, da de let kan skilles i 2 dele og dermed placeres i bilens bagagerum eller andet steds. Med en udlejnings scooter fra Mobilscooter, bliver din tur eller rejse meget nemmere.

Ved almindelige leje er minimumsperioden 10 dage. Ved langtids leje er minimum perioden 30 dage.
Der skal betales et depositum pĂĄ kr. 2.500,- som straks returneres efter endt lejeperiode.

Pris pr. dag ved alm. leje = kr. 125,-
Pris ved langtidsleje = kr. 100,-

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på: 3131 9117

Kan man leje en el-scooter

Man kan godt finde selskaber der udlejer el-scootere til brug for ferie, rejser og ture. Der er også selskaber der udlejer el-scootere til personer der har brækket benet eller er nyopereret. Årsagen til behovet for at leje en el-scooter kan være mange. 

Mobilscooter har bla specialiseret sig i udlejning af el-scootere. Især den populære rejse el-scooter ATTO er et populært produkt hos lejerne.

Gode rĂĄd til leje af el-scooter

Når du har besluttet dig for at leje en el-scooter, er det vigtigt at du vælger den rigtige type i forhold til det behov du har. Hvis du lejer til ferier og rejser skal du sikre dig, at den el-scooter du lejer er nem at håndtere på den type rejse du skal foretage.

Der findes fler typer af udlejnings scootere, men er dit formål at medbringe den på en rejse, vil det være en væsentlig fordel at vælge en rejse el-scooter. Disse er som regel så fleksibleog iinovative, at de er udviklet netop til dette formål.

Leje af hjælpemidler

Det er muligt at leje hjælpemidler hos Mobilscooter. Mobilscooter har specialiseret sig i, at udleje elektrisk drevne hjælpemidler til brug for rejser og ferier. Er du daglig bruger af et hjælpemiddel og du skal væk hjemmefra, så er det en god idé at finde et selskab hvor du kan leje et hjælpemiddel.

Leje af hjælpemidler er helt normalt for brugere af hjælpemidler i det daglige, hvis hjælpemidler er store og ikke særlig håndterlige at medbringe på en ferie. Når disse lejer et hjælpemiddel vil du have mulighed for at få en langt bedre ferie end hvis de var taget afsted uden at leje af hjælpemiddel.

Mobilscooter har udlejning af scooter

Udlejning af scooter er Mobilscooters speciale

Udlejning af el scootere

Forhandler med udlejning af scooter

Product has been added to your cart