Prøv vores produkter i ro og mag

For at give dig det bedste indtryk af vores produkter, kommer vi gerne på et uforpligtende besøg hjemme hos dig. Her har du mulighed for at prøvekøre en scooter og opleve dens fleksibilitet og lave vægt.

Det er også muligt at besøge vores showroom i Vejle eller vores butik i Søborg. Bare noter i det nederste felt, hvor du ønsker vores præsentation afholdt.

Kontakt os gerne på telefon 3131 9117 i dag, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Fleksibel scooter

Vores scooter adskiller sig fra mange andre el-scootere på markedet i og med, at den er nem at tage med sig, da den kun vejer 31 kg. inklusive batteriet. Derudover er den hurtig og nem at klappe sammen, så den ikke fylder ret meget, når du ikke bruger den. Du kan derfor nemt medbringe din handicap scooter i bussen, toget, flyet eller hvilket som helst andet sted, hvor pladsen er trang.

Med en Mobilscscooter har du god mulighed for at komme frit omkring, selvom du er gangbesværet. Det gør en verden til forskel, når scooteren er designet til at gøre transporten let og ubesværet. Du kan bl.a. tage en tur i skoven, klare indkøb, tage på cafebesøg, besøge venner og familie, tager til sportskampe og meget mere. Mulighederne er mange, og du vil opleve, at du får en helt anden frihed end tidligere.

Den kan findes på Hjælpemiddelbasen HER