Handicap scooter

Med en handicap scooter har du god mulighed for at komme frit omkring, selvom du er gangbesværet. Det gør en verden til forskel, når scooteren er designet til at gøre transporten let og ubesværet. Du kan bl.a. tage en tur i skoven, klare indkøb, tage på cafebesøg, besøge venner og familie, tager til sportskampe og meget mere. Mulighederne er mange, og du vil opleve, at du får en helt anden frihed end tidligere.

Kontakt os på telefon 3131 9117 i dag, hvis du ønsker flere informationer om vores handicap scooter.

Den kan findes på Hjælpemiddelbasen HER

Prøv en scooter i private omgivelser

For at give dig det bedste indtryk af vores handicap scooter, kommer vi gerne på et uforpligtende besøg hjemme hos dig. Her har du mulighed for at prøvekøre en scooter og opleve dens fleksibilitet og lave vægt.

Mobil handicap scooter

Vores scooter adskiller sig fra mange andre el-scootere på markedet i og med, at den er nem at tage med sig, da den kun vejer 31 kg. inklusive batteriet. Derudover er den hurtig og nem at klappe sammen, så den ikke fylder ret meget, når du ikke bruger den. Du kan derfor nemt medbringe din handicap scooter i bussen, toget, flyet eller hvilket som helst andet sted, hvor pladsen er trang.

Få mere information

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores scooter, eller hvis du ønsker at bestille en uforpligtende fremvisning i dit hjem. Vi kan kontaktes på telefon 51 43 01 10, hvor vi står klar til at tage imod din henvendelse. Du har også mulighed for at sende en forespørgsel på en fremvisning af vores handicap scooter direkte på vores hjemmeside under menupunktet ’Booking & kontakt’.