Loading...
Home
Shop

Service: (+45) 3131 9117
Man. til fred. kl. 09:00 - 16:00

ATTO Sport

Daglig bruger af hjælpemidler

Du er måske daglig bruger af en el-scooter, men den er stor og ikke særlig let at tage med på ferier og lange ture væk fra hjemmet. Det betyder at det er besværligt hver gang den skal med og det tager også lidt af glæden på turen eller ferien.

Vi udlejer hjælpemidler i form af el-scootere og el-kørestole til brug for rejser, ferier, højskoleophold, familie sammenkomster og meget andet.

Ny opereret 

Det er måske nyligt opereret og har efterfølgende fået udfordringer med at komme rundt  og gøre de ting du var vant til.

Måske har du haft en benbrud og har fået sat gips, som sidde på i en længere periode og derfor ikke kan komme rundt. Det kan være en knæoperation og har fået sat en støtte på, så du ikke kan bøje benet – årsagerne kan være mange

Du overvejer at købe et hjælpemiddel

Du er måske i gang med overvejelser om at købe en el-scooter. Det kan absolut være en god idé at leje en el-scooter først, før du endeligt beslutter dig for at købe en.

På den måde kan du også blive fortrolig med det at køre el-scooter og finde den model der passer til dine behov, før du endeligt beslutter dig.

Mens du venter på kommunen

Hos Mobilscooter kan du leje din ATTO Classic, mens kommunen gennemgår din bevillingsansøgning.

Du kan leje din ATTO indtil kommunen har givet dig svar. Lejen betales løbende pr. md, indtil din bevilling er afgjort.

Når du slutteligt køber din ATTO, vil du få 2/3 af lejebeløbet retur, samt dit depositum. På den måde kan du komme ud og køre med det samme.

Vores innovative rejsescooter er netop ideel til brug for ture og rejser ved ferier og højtider, når familien mødes. Det er nok markedets mest moderne rejse el-scooter og den er utrolig fleksibel, men også meget stabil.

Vores udlejningsmodeller er sammenklappelige el-scootere og derfor lette at medbringe i bilens bagagerum. De er også særdeles velegnede til at medbringe i de forskellige typer af offentlig transport. Det være alt fra Taxa, tog, færge og også fly.

Priserne bestemmes af om det er kortids lejemål eller et langtids lejemål. Ved begge typer af lejemål skal der betales et depositum på kr. 2.500, – som naturligvis straks tilbagebetales efter endt lejeperiode.

Ved kortids udlejning er lejeperioden minimum 10 dage og ved langtids udlejning er lejeperioden minimum 30 dage.

Når du har Booket en enhed, vil vi have en den stående klar i den butik hvor du har bestilt den fra. Ønsker du scooteren udbragt og afhentet igen, skal du bestille dette ved bookningen af di leje el-scooter. Du vil herefter blive kontaktet omkring selve leveringen af enheden.

Book din lejeperiode under den enkelte udlejningsmodel fra ovenstående enheder. 
(Er feltet gråt er enheden reserveret, prøv da en af de andre modeller)

Skulle du have spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte Mobilscooters personale.

Hjælpemidler til leje fra Mobilcsooter

Bedre ferier med hjælpemidler til leje

Det er muligt at få hjælpemidler til leje

Product has been added to your cart