Home
Shop

Kundeservice: (+45) 3131 9117
Mandag til fredag kl. 09:00 - 16:00

Elektriske hjælpemidler

Elektriske hjælpemidler

Der er forskellige typer af elektriske hjælpemidler. Der er kropsbårne og transporterende. Hos Mobilscooter sælger vi transporterende elektriske hjælpemidler i form af blandt andet el scootere og el kørestole med mere.

Elektriske scootere (foldbar)

Vores elektriske scootere udmærker sig ved innovation og og fleksibilitet. De fylder ikke så meget meget, hverken i brug og især når de ikke er i brug. Det skyldes at det er foldbare el scootere.

Der udover kan de adskilles i 2 lettere dele, så de kan tages med i en bil. El scooteren kan også transporteres som en trolley og det betyder at den kan medtages i alle offentlige transportformer.

 

Elektriske kørestole (foldbar)

Vores elektriske kørestol (PW modellerne) er også innovative, da de er foldbar (sammenklappelige), så de ikke fylder noget særligt når den ikke er i brug.

Det tager kun 1-2 sekunder at folde kørestolen både ud og sammen og det kræver ikke mange kræfter at udfører disse funktioner. En kørestol som er let at medbringe i bilen.

Vores PW modeller findes i 3 modeller som er PW999, PW1000 og PW800MB (hybrid).

PW1000 El kørestol - Foldbar

El-kørestol PW999 - Sammenklappelig

PW800MB (Hybrid) - El-kørestol

Movinglife ATTO Sport MAX - sammenklappelig

Movinglife ATTO Sport - Foldbar el scooter

Movinglife ATTO Classic - Foldbar el-scooter

Elektrisk hjælpemiddel ER til stor hjælp

Der kan være mange årsager til at der er brug for et elektrisk hjælpemiddel i dagligdagen. Man kærre sig lidt at gøre brug af dem, da det nogle gange kan være en overvindelse, at erkende at man har brug for et elektrisk hjælpemiddel.

Men det kan lette dagligdagen for mange, når den enkelte først finder ud hvor meget mere der kan udrettes, med lidt ekstra hjælp. Så når overvindelsen først har fundet sted, så er langt de fleste glade for de moderne elektrisk hjælpemidler der kan stilles til rådighed og købes.

Back to Top
Product has been added to your cart