Home
Shop

Kundeservice: (+45) 3131 9117
Mandag til fredag kl. 09:00 - 16:00

El-scooter udlejning

El-scooter udlejning

el scooter udlejning

Lej en el-scooter hos Mobilscooter

El-scooter udlejning hos Mobilscooter nemt og bekvemt. Flere og flere har set de store fordele ved, at leje en el-scooter hos mobilscooter.

Vores innovative rejsescooter er netop ideel til brug for ture og rejser ved ferier og højtider. Vores udlejningsmodeller er sammenklappelige el-scootere og derfor lette at medbringe i bilens bagagerum. Derfor er de også særdeles velegnede til at medbringe i de forskellige typer af offentlig transport. Det være alt fra Taxa, toget, færgen og endda også flyrejsen.

Der er i vores lejemål en minimums lejeperiode på 10 dage, men der er ingen begrænsning på længden af dit lejemål.

Der skal betales et depositum på kr. 2.500,- som straks tilbagebetales efter endt lejemål.

Book din lejeperiode under den enkelte udlejningsmodel. 
(Er feltet gråt er scooteren reserveret, prøv da en af de andre modeller)
 

Mens du venter på kommunen

Mobilscooter tilbyder at du kan leje din ATTO Classic, mens du går og venter på svaret på din bevillingsansøgning fra kommunen. Du kan leje din ATTO Classic lige så længe det tager for kommunen at give dig et svar. Lejen betales løbende pr. md, indtil din bevilling er afgjort.

Når du endeligt køber din ATTO, vil du få 2/3 af lejebeløbet retur, samt dit depositum. På den måde kan du komme ud og køre med det samme.

Har du spørgsmål er du velkommen til at henvende dig på: 3131 9117 eller på mail: info@mobilscooter.dk

El-scooter udlejning

ATTO langtids udlejning - Søborg

100,00 kr.

ATTO Scooter udlejning 2 - Søborg

125,00 kr.

ATTO Scooter udlejning 1 - (Søborg)

125,00 kr.

Elscooter leje

Hos mobilscooter foretager vi elscooter udlejning. Så går du med tanker om leje af el-scooter, så kan vi bestemt være behjælpelig hos Mobilscooter.

Udlejning af el-scootere er især populært i ferie perioderne og her kan Mobilscooter være den enkelte behjælpelig.

Elscooter leje

Det er enkelt og meget let at leje en rejse elscooter hos mobilscooter. Du foretager bare din booking af periode via hjemmesiden og så har vi en scooter klar til dig på dagen.

Så kontakt Mobilscooter hvis du påtænker at leje els-cooter til din ferie eller bare en længere tur.

Hvorfor el-scooter udlejning

Behovet for el-scooter udlejning har været stigende gennem de senere år, grundet vi som mennesker både lever længere og har det bedre. Derfor vil de fleste ældre gerne stadig have oplevelser og den inspiration som man kan få udenfor hjemmet.

Men selv om den enkelte er mere frisk kan man også være slidt eller have tilegnet sig en lidelse der bevirker, at benene ikke helt kan og vil det samme som tidligere.

Med el-scooter udlejning kan denne udfordring nedtones, da den enkelte alligevel vil have mulighed for, at komme rundt og hilse på familie og bekendte.

Der er ingen grund til at sidde hjemme uden oplevelser, så derfor er el-scooter udlejning blevet så populært.

Scooter udlejning

Hvad koster det at leje en elscooter

Prisen på leje af en elscooter variere alt efter hvilken type elscooter der lejes og længden af lejemålet. Men typisk svinger priserne fra kr. 125,- til 200,- – alt efter størrelse.

Udlejning af elektrisk scooter til rejser

El-scooter udlejning

Lej en el-scooter

Lej en el-scooter hos Mobilscooter, som er specialister i udlejning af rejse elscootere. Med en rejse elscooter har du muligheden for at medbringe din scooter i den offentlige transport. Det være sig både med S-tog, al. tog, færge, bus eller fly. Du kan også medbringe den i din egen bil, da den let kan lægges ind i din bils bagagerum eller bagsæder.

El-scooter udlejning

Back to Top
Product has been added to your cart