Home
Shop

Kundeservice: (+45) 3131 9117
Mandag til fredag kl. 09:00 - 16:00

Teleskopstang til styr (Classic)

Teleskopstang styr til ATTO Classic

1.425,00 kr.

Buy Now
Availability: In Stock

Denne del er en vigtig del for hele styretøjet, så din ATTO er stabil under hele transporten. 

Den er udarbejdet i aluminium og er derfor ganske let, Der er takker på siden til brug for at indstille højden på styret. Ligeledes er teleskopstangen udarbejde i det samme materiale som man bruger indenfor flyindustrien og det betyder at den er let, men også meget stærk i konstruktionen og materialet.

Teleskopstangen er helt central for at din ATTO el scooter overhovedet kan køre i en lige linje og er behagelig at styre under kørslen.

ATTO el-scooter er en innovativ el-scooter fra Mobilscooter, som er blandt de mest populære el-scootere der findes. En el-scooter der i den grad gør dagligdagen lettere og ligeledes giver brugeren en længere rækkevidde.

Mobilscooters ATTO el-scooter kan medbringes i offentlige transportmidler og det være sig i flyveren, toget, færgen og taxa. Det betyder også at den kan tages med i brugerens private.

ATTO el-scooter kan være i selv små biler, da den kan skilles i 2 lette dele og dermed let lægges i bilen. Det kan være bagagerummet eller på bagsædet – det er brugeren selv der bestemmer hvor el-scooteren skal ligge i bilen.

Er du ejer af en Mobilscooter ATTO el-scooter, så er du godt sikret i dagligdagen og vil få et lettere liv.

ATTO Teleskopstang

Back to Top
Product has been added to your cart