RING PÅ 7199 6688 FOR UDLEJNING KORTTIDS…

Det er muligt, at leje en Mobilscooter for en kortere periode (min. 14 dage), til brug for ferie eller kortere ophold væk fra hjemmet.

Med en Mobilscooter får du med ét frihed til at komme omkring. På dine betingelser, og uden hjælp fra andre. El-scooteren er klar til at køre hver eneste dag.
Brug den til at komme af sted til fritidsaktiviteter eller til at besøge familie eller venner. El-scooteren tager dig lige til døren. Eller hvad med at bruge den til at komme ud i naturen.
Med en Mobilscooter støder du ikke på de forhindringer, som du møder med en almindelig el-scooter, når den ikke er i brug. Mobilscooter kan slås sammen, så den ikke fylder mere end en transportabel kuffert/trolley.

Kort sagt: Bare kør. Vi klarer resten.

Lejepris pr. dag = 150.-

Ved 14 dages leje = kr. 2.100,-
Ved 30 dages leje = kr. 4.000,-

Betales før udlejning:
Depositum = kr. 2.500,-
Antal udlejningsdage x kr. 150,-
Udlevering og demonstration = kr. 95,-

Hvis Mobilscootern ønskes leveret på hjemmeadressen, vil leveringsomkostninger beløbe sig til kr. 5,- pr. km, ved både udbringning og afhentning.

Basis lejeaftale indeholder:

  • El-scooter – Movinglife ATTO
  • Oplader og batteri
  • Fuld service ved evt. nedbrud

Egen forsikring:
I tilfælde af skade/tyveri er det dig/dit forsikringsselskab, der er erstatningspligtig. Er du i tvivl om, hvad din forsikring dækker, kan du forhøre dig hos dit forsikringsselskab.

Reparation:
Skulle der ske nedbrud på Mobilscooteren er du sikret, at vi kommer og reparerer den eller du får en erstatning, inden for kun få dage.

Vi reparerer din Mobilscooter, hvis den går i stykker. Vi reparerer den, så vidt det er muligt, på stedet. Ellers tager vi den med på værksted og leverer den tilbage til dig efter endt reparation indenfor få dage. Er det ikke muligt, at reparere scooteren indenfor få dage, vil du få stillet en tilsvarende model til rådighed.

Misligeholdelse af el-scooteren.
Som kunde er du erstatningspligtig ift. misligholdelse af el-scooteren, der medfører reparationer, eller at el-scooteren må skrottes helt.