Gode oplevelser på den sunde måde

Et fleksibelt transportmiddel som giver effektiv og skånsom træning

Hvad er Me-Mover?

Me-Mover er en step cykel som bevirker at træning og motion bliver til en sjov træning med spændende oplevelser. Det tager kun få minutter at lære teknikken. Under brugen bevirker den ergonomiske træningsbevægelse, at der er 6 store muskelgrupper, som bliver aktiveret.

Me-Mover var egentligt tiltænkt som et transport der også kunne bruges til effektiv træning. Men lige fra begyndelsen fik Me-Mover mange tilbagemeldinger fra brugere der udelukkende brugte Me-Mover til genoptræning af sports- og ulykkesskader.

Effektiv og meget mere skånsom end at gå.

Personer med kroniske lidelser, skader eller handikap fortalte at de, efter at de var begyndt at gøre brug af Me-Mover, nu igen kunne motionere og samtidigt komme rundt.

Der var også tilbagemeldinger fra personer der dyrkede idræt på højt eller professionelt plan. De fortalte, at de nu kunne øge den samlede træning med op til hele 15% om ugen. Normalt er det sådan, at man indenfor eliteidræt opererer med få procenter eller promiller.

Me-Mover er blevet gennemtestet af et internationalt anderkendt test-laboratorium. Resultaterne viste helt tydeligt, at Me-Movers stødbelastning, selv ved højeste træningsintensitet, er noget mindre end når der sammenlignes med gang. Derved er brugen af Me-Mover mere skånsom på ryg og led. 

 

Kontakt os og book en fremvisning

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at bestille en fremvisning af Me-Mover. Den kan ses og opleves i vores showroom i Vejle. Ring til os på telefon 3131 9117 og aftal et besøg.

Kampagnepris 2019
Pris kr. 14.900,-