Mobilscooter har en vision om, at man skal have fulde frihed til at komme omkring selvom man er gangbesværet. Og man skal have det godt og føle sig godt tilpas, når man er ude i byen.

Derfor leverer vi spændende og innovative mobile løsninger, som også ser smarte ud og er udført i høj kvalitet. Design og funktionalitet er et af vores kerneområder, så du fortsat kan have god livskvalitet, selvom du er begrænset af en faldende mobilitet.

Vi leverer produkter, der er lette at betjene, robuste og sammenklappelige, så de kan tages med overalt (i bilen, bussen, toget endog i flyet på rejse).

For Mobilscooter er service og kundetilfredshed vigtigt. Derfor fremviser vi gratis og uforpligtende vores spændende produkter på din hjemmeadresse. Der er også mulighed for at se og prøve vores spændende produkter i vores butik i København. Vores dygtige salgsteam er altid klar med råd og vejledning, så du igen kan få friheden til at leve det liv, du vil.

Vi har afsøgt markedet og leverer kun kvalitetsprodukter indenfor hjælpemidler, fordi det er vigtigt for os at du er tilfreds med vores produkter.