Få mere livskvalitet og oplev verden…

Når alderen er begyndt at trygge og bentøjet ikke rigtigt vil mere, så er der store chancer for at man ikke kommer ret meget udendørs mere. Det kan også være sygdom eller en ulykke der kan være årsagen til, at bevægelses mulighederne er indskrænket.

Livskvalitet er vigtigt for alle for smerter, ensomhed og manglende oplevelser er ikke sundt for hverken helbredet eller sjælen.

Samvær med familien og dem vi holder af, er vigtigt for helbredet og sindet og det er også oplevelserne der inspirerer den enkelte i dagligdagen. På den måde kan der skabes gode oplevelser og minder – og sikkert også nye relationer.

Med et hjælpemiddel fra Mobilscooter kan få få en bedre livskvalitet og en meget større frihed med muligheden for selv at bestemme.

Hvorfor vælge et produkt fra Mobilscooter!

Gratis præsentation på din hjemmeadresse.
For at give dig det bedste indtryk af vores produkter, kommer vi gerne på et uforpligtende besøg hjemme hos dig. Her har du mulighed for at afprøve vores produkter og opleve den fleksibilitet og frihed du kan opnå med dem.
Fremvisningen er naturligvis gratis. Det er også muligt at bestille tid i vores butik eller showroom.

Kontakt os gerne på telefon 3131 9117 eller mail info@mobilscooter.dk i dag, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Hos Mobilscooter får du:
✔ Moderne og innovative hjælpemidler
✔ Solide og unikke produkter
✔ Produkter udført i materialer i meget høj kvalitet
✔ Hjælpemidler der kan bruges af alle aldersgrupper – unge som ældre
✔ Personlig og engageret betjening
✔ Landsdækkende service

Kontakt os gerne først!

Gode råd inden du køber
Det kan være at du er vant til at handle i webshops, men har nogle opklarende spørgsmål til nogle af vores varer. Det kan være du helst se vil produkterne og afprøve dem. Lige meget hvad, så står vores personale klar med svar og rådgivning, når du kontakter vores kundeservice. På den måde kan vi være med til at sikre, at du kan vælge det rigtige produkt.

Ring til 3131 9117 eller skriv på info@mobilscooter.dk og få svar på leveringstid, service og meget andet.