Me-Mover gør en forskel for helbredet

Det er ligegyldigt om du er almindelig motionist, professionel idrætsudøver, har skader, vil genoptræne din krop eller bare vil komme frem på en effektiv og sjov måde, så kan Me-Mover være lige den løsning for dig, der gør den store forskel.

Me-Mover giver en langt lavere belastning af knæ og ryg end ved almindelig gang og er derfor særdeles velegnet til træning / genoptræning af skader i knæ, ryg, hofter og ankler. Ligeledes hjælper Me-Mover desuden med at opbygge/genopbygge muskler og styrker dermed også kroppens led.

Udendørs Fitness med naturen som bagrund

Ikke alle har mulighed for eller har lyst til at komme i et Fitness center, men derfor kan man godt have lyst til at motionere. Det kan være, at knæene eller ryggen er slidt, efter mange aktive år og lysten til at være aktiv stadig er til stede.

Me-Mover sikrer at der ikke kommer stød op i knæ eller ryg, som når man løber. Med Me-Mover kan man både komme rundt alle steder og samtidig styrkes kroppen muskulatur og led. Me-Mover er med til at holde kredsløbet i gang i alle kroppen dele og er dermed medvirkende til at holde formen og give skønne udendørs oplevelser.

Kontakt os og book en fremvisning

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at bestille en fremvisning af Me-Mover. Den kan ses og opleves i vores showroom i Vejle. Ring til os på telefon 3131 9117 og aftal et besøg.

Pris kr. 14.900,-