Få mere frihed i din kørstol

Følelsen af ​​frihed og uafhængighed stod i centrum for ideen om at skabe Blumil. Blumils opfinder har brugt en kørestol i flere år, men der har aldrig været en hindring for at leve sit liv til fulde. Hans uafhængighed var kun begrænset af det tunge og voluminøse udstyr. Et køb af en terrænkørestol så ikke ud til at have meget mening.

Velegnet til by og land

Byer er tilgængelige for kørestolsbrugere, men stadig – at bevæge sig rundt i byen kan kræve masser af ruteplanlægning. Dette for at undgå forhindringer og ujævne overflader. Med Blumil er der adgang til steder, der tidligere har været udfordrende og umulige. Med Blumil er det let at bevæge sig rundt i byen uanset vejr, og den klare nemt både bakker, kantsten, skovestier og de fleste typer af ujævne overflader.

Utrolig nem at betjene

Du kører med din kørestol op til Mobilscooter Blumil GO og trykker på en knap. Nu har du på ingen tid konverteret din kørestol om til en el-scooter. På den måde kan du let og enkelt få en meget længere rækkevidde når du skal på tur med din kørestol.

Kontakt os og book en fremvisning

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at bestille en fremvisning af vores el-scooter Mobilscooter ATTO. Vores fremvisninger er altid uforpligtende, og vi kommer gerne hjem til din private bolig, så du kan prøve vores el-scooter i dine private omgivelser. Ring til os på telefon 3131 9117 og aftal et besøg.

Pris kr. 24.900,-

Vejl. udsalgspris kr. 27.500,-
Inklusiv 2 års garanti.

Køb i webshop Knap-trans