Bliv meget mere mobil

Det kan ofte være besværligt at komme omkring med en elektrisk scooter, men hvis du vælger en el scooter hos os, får du en fleksibel foldbar scooter, der også kan bruges som rejse scooter. Vores scooter vejer nemlig kun 31 kg. inkl. batteri, og den kan nemt og hurtigt sammenklappes.
Det er derfor nemt at tage el-scooteren med overalt – også som håndbagage i bussen, toget eller taxaen. Men den er også velegnet til campingvognen, båden eller bilen. Da Mobilscooter let og hurtigt kan deles i 2 dele, kan den være i selv de aller mindste biler.

Din leverandør af el-scootere i hele Danmark

Vores fleksible og mobile el scooter giver dig frihed til at transportere dig rundt til de ønskede lokationer, uden at skulle være afhængig af andre personers hjælp. El-scooteren er nem at betjene, så alle let og hurtigt kan anvende den.

Markedets bedste rejse el-scooter

Det kan være en god løsning at tage en el-scooter med, hvis du skal udenlands. Mobilscooter ATTO er godkendt til flyrejser i hele EU og der medfølger et certifikat. Mobilscooter ATTO er markedets mest velegnede el-scooter til brug på rejser både indenlands som udenlands.

Kontakt os og book en fremvisning

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at bestille en fremvisning af vores el-scooter Mobilscooter ATTO. Vores fremvisninger er altid uforpligtende, og vi kommer gerne hjem til din private bolig, så du kan prøve vores el-scooter i dine private omgivelser. Ring til os på telefon 3131 9117 og aftal et besøg.

Kampagnepris
Pris kr. 24.900,-

Vejl. udsalgspris kr. 28.900,-
Inklusiv 2 års garanti.

Køb i webshop Knap-trans

Leje af Mobilscooter ATTO

Kontakt os venligst på: 3131 9117