Smertebehandling

LEV LIVET UDEN BEGRÆNSNINGER

Vi ved hvordan smerter og skader kan bremse dig. Vi ved også, at det kan inspirere til at gøre en forskel. For mange år siden truede et mountainbikeuheld med at stoppe grundlægger Dr Jackson Corley’s aktive livsstil. Trods medicinske anbefalinger tog Corley sagen i egne hænder, og han opfandt hvad der i dag er Incrediwear. Målet var at skabe et produkt, som kunne mindske smerte og inflammation, således at han kunne komme tilbage til sin aktive livsstil. For Corley er Incrediwear ikke blot bærbar teknologi, men en livstil for individer, som vil leve et aktivt liv uden begrænsninger.

HVEM BRUGER INCREDIWEAR?

Hvis du lever med smerter og ubehag kan Incrediwear muligvis hjælpe dig. Incrediwear anbefales af medicinske fagfolk og bruges af professionelle atleter og aktive mennesker overalt i verdenen.

HISTORIEN BAG TEKNOLOGIEN

I december 2008 var Jackson Corley, CEO og founder af Incrediwear udsat for en alvorlig cykelulykke, der kunne risikere, at han blev lam resten af livet. Ønsket om at vende tilbage til et liv, der ikke var begrænset af betændelse og smerter, er drivkraften bag opfindelsen af den bærbare teknologi, som også blev Jackson Corleys livsstilsfilosofi.