Det er ikke så sjældent vi hører denne formulering, når Mobilscooters repræsentanter på få sekunder, forvandler en trolley til en stabil el-scooter.

Mobilscooter ATTO har fået meget opmærksomhed, grundet de innovative tanker der ligger bag denne fleksible scooter, der på få sekunder kan forvandles fra en en transportabel kuffert, til en stabil og brugervenlig el-scooter.

Når Mobilscooter er sammenfoldet, kan den let lægges i bagagerummet på en bil. Det betyder også at den er velegnet til offentlige transportmidler, som bus og tog.

Den meget lille venderadius som Mobilscooter har bevirker, at den er velegnet til indendørs brug , i indkøbscentre og lignende steder med trange områder.

Den enkelte håndtering og den fleksibilitet Mobilscooter giver den enkelte bruger, bevirker en langt større mulighed for selv at vælge, i forhold til andre scootere. Den enkelte bruger vil være langt mindre afhængig af andres hjælp.

Der findes andre typer el-scootere der kan tages med på rejser, men med Mobilscooter følger der et EU certifikat der bevirker, at Mobilscooter kan tages med som et hjælpemiddel, helt uden ekstra omkostninger.

Denne el-scooter er ikke bare unik, men gør en større forskel for den enkelte bruger end normale el-scootere.