Loading...
Home
Shop

Service: (+45) 3131 9117
Man. til fred. kl. 09:00 - 16:00

Mobilscooter ATTO fra Movinglife

Vores foldbare el scooter er blandt markedets mest innovative og moderne 3 hjulet el scooter der findes. ATTOs unikke design bevirker at brugervenligheden er helt i top og transport følelsen  behagelig.

Moving life ATTO

Movinglife har specialiseret i innovative produkter, der er lette at håndtere, har høj kvalitet og dermed også lang holdbarhed. Moving life laver virkelig kvalitets produkter.

ATTO moving life er et præmieret produkt, som har modtaget flere priser i bl.a Europa.

Mobilscooter ATTO er EU godkendt som hjælpemiddel

Det er godkendt som hjælpemiddel i hele EU.

Rejse el scooter

Moderne og innovativ

Mobilscooter ATTO er en mest moderne og innovativ elektriske scooter, der kan gøre dagligdagen lettere for dem der er udfordret på bentøjet.

En el-scooter der kan medbringes i offentlige transportmidler så let som ingenting. Det være sig togrejsen, bilturen, sejlturen eller udenlandsrejsen med flyveren.

ATTO El scooter er den mest velegnede rejse el scooter der findes på markedet.

ATTO Sport
Mobilscooter ATTO Sport kompakt

Design og funktionalitet

Mobilscooter ATTO en foldbar el scooter, hvilet gør den velegnet til at lægge i bilen bagagerum. Når Mobilscooter ATTO er foldet helt sammen, er det en el scooter der ikke fylder ret meget.

Det bevirker også, at den stort set ikke fylder noget, når den står til opbevaring når den ikke er i brug. ATTO er absolut en af markedets mest kompakte og stabile el scootere.

Der findes 3 modeller af ATTO el scooter, ATTO Classic, ATTO Sport og ATTO Sport Max.

Nem og håndterbar

ATTO Mobilscooter ATTO en foldbar el scooter, der kan transporteres og flyttes rundt med på flere forskellige måder.

Det innovative design bevirker, at scooteren kan transporteres son en “Trolley”. Det vil sige at den kan trækkes/skubbes som var en en lille kuffert på hjul.

På den måde kan denne elektriske scooter flyttes let og bekvemt til det område den ønskes hensat til, når den ikke er i brug. Den er let at tage med indendørs for opbevaring.

Mobilscooter ATTO Sport trolley
Mobilscooter ATTO Sport delt i 2

Nem at tage med

Mobilscooter ATTO kan hurtigt deles i 2 lettere dele. Dette er ideelt når du skal have din Mobilscooter ATTO med i bilen. 

Det bevirker også, at den samlede vægt på din el scooter bliver fordelt på 2 dele og derfor hverken fylder for meget og er lettere at lægge ind i en bil eller lignende.

Mobilscooter ATTO El-scooter

Product has been added to your cart