Loading...
Home
Shop

Service: (+45) 3131 9117
Man. til fred. kl. 09:00 - 16:00

De gode oplevelser med ATTO
Herunder kan du læse de gode oplevelser som brugerne har haft, efter de anskaffede sig en
Mobilscooter ATTO.
De gode oplevelser med ATTO

Et fantastisk køretøj.

Min mand, Christian, har fibromyalgi og har haft det i mange år, og derfor er han ikke så mobil. Han kan gå, men kun 20-30 meter af gangen, så skal han holde pause og helst går han med 2 krykker.

Når vi kører på tur med venner eller familie og går rundt og ser omgivelserne, så bliver Christian siddende i bilen eller lægger sig på et tæppe i græsset og hviler sig.

Men efter mine døtre og jeg har købt en Mobilscooter til Christians fødselsdag, kan vi tage den med i bilen. Og nu kører han med rundt og ser selv, hvad der er at se på. Vi har bl. a. haft Mobilscooteren med til Svendborg, hvor han kørte rundt i byen, og vi havde den med om bord på et skib, så han kunne sejle med en tur rundt i fjorden.

Men den bedste oplevelse var, da vi tog Mobilscooteren med til Skovtårnet ved Rønnede. Vi var meget i tvivl om den kunne køre Christian helt op i toppen af tårnet, for Christian er en stor mand. Men han kørte hele vejen igennem skoven hen til tårnet, og han kørte helt op i tårnet uden nogen problemer overhovedet

Det var simpelthen TESTEN af Mobilscooteren, for hvis den kan transportere Christian helt til toppen uden problemer, så kan han køre alle steder, vi kommer

Det er et fantastisk køretøj/ hjælpemiddel

(Bruger fra Herfølge)

De gode oplevelser med ATTO

Min Atto har givet mig friheden tilbage.

Efter et meget hårdt kræftforløb har jeg fået ødelagt mine ben og fødder pga neuropati. Det betyder at jeg ikke kan gå længere distancer men kun ganske korte ture. 

Derfor var jeg bundet til en kørestol hvis vi eks skulle i Tivoli eller andet.

At give mig selv en Atto har i den grad forbedret mit liv – jeg har den altid i bilen – og kan selv tage den ind og ud. Det betyder at jeg ikke er afhængig af andre mennesker men kan køre derhen hvor jeg vil.

Mit liv ville ikke være det samme uden men Atto som i øvrigt er døbt Fru Knudsen.

(Bruger fra St.København)

De gode oplevelser med ATTO

Meget mere selvhjulpen

Lige lidt om hvorfor jeg er super glad for min mobilscooter, jeg købte min mobilscooter da jeg er endt i et kræft forløb og er uhelbredelig syg så derfor valgt jeg og købe en Mobilscooter.

Jeg er mega glad for min Mobilscooter, da den gør en kæmpe forskel for mig da jeg kan komme rundt sammen med min familie. Jeg kan komme rundt og er lige pludselige meget mere selvhjulpen og det gør at jeg er glad og ikke føler mig svag og at jeg kan være selvhjulpen.

Så er det mega dejligt at den kan klappes sammen så den ikke fylder noget. Vi har haft den med på ferien så selv om at vi skulle have den med kunne oppakningen stadig være i bagagerummet

(Bruger fra Holsted)

Product has been added to your cart