Loading...
Home
Shop

Service: (+45) 3131 9117
Man. til fred. kl. 09:00 - 16:00

Forsendelse og returnering

Forsendelse og returnering

#image_title

Forsendelse:

Mobilscooter gør brug af 2 udbringningsselskaber, alt efter volumen på forsendelsen.

  • GLS
  • Danske Fragtmænd

Mobilscooter bestræber sig på at levere lagerførte varer inden for 2-3 hverdage. Der går typisk 1-2 dage med klargøring af ordre. og yderligere 1-2 for levering.

Ved mindre forsendelser vil der blive fremsendt en SMS fra GLS til det telefonnr. der er opgivet i ordren, omkring leveringstidspunktet. 
Ved forsendelser af større volumen, vil du modtage en mail på den i ordren oplyste mail adresse om hvornår du kan forvente at ordren bliver leveret.

Ordren vil altid blive leveret til faktura adressen, såfremt der ikke er indsat en specifik leverings adresse i ordren. 
Ved brug af GLS vil ordren blive leveret til den oplyste leverings adresse eller til nærmeste pakkeshop i tilfælde af, at der ikke er nogen til at modtage ordren. 
Ved brug af Danske Fragtmænd, vil ordren altid blive leveret til den oplyste adresse.

Returnering:

Forsendelse og returneringForsendelse og returneringSom forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Udgifterne til returnering af varer forventes højst at koste kr. 1.000.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Mobilscooter
Anker Andersens vej 2A
7160 Tørring 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Er der tvivlsspørgsmål, bedes du rette henvendelse til vores kundeservice på: 3131 9117

Kørerampe forsendelse
Product has been added to your cart