Loading...
Home
Shop

Service: (+45) 3131 9117
Man. til fred. kl. 09:00 - 16:00

ATTO kataloget

ATTO  kataloget indeholder produkter fra Movinglife. Movinglife udarbejder hjælpemidler i en ualmindelig god kvalitet og som har en lang levetid…

Movinglife er kendt for ATTO Serien, som er 3 sammenklappelige elektriske rejsescooter, som kan give den bedste støtte til brugeren – både i nærmiljøet og på de længere ture.

Movinglife produkter er unikke i form af, at de alle er lette transportere med bil, tog, bus, fly og mere og det betyder, at brugeren kan tage den med overalt.

En foldbar el-scooter kan klappes sammen så den ikke fylder så meget når den ikke er i brug. Det er særdeles velegnet når man skal have sin el-scooter med i offentlige transportmidler. Mobilscooter ATTO er netop udarbejdet så den er let at tage med i offentlige transportmidler.

En el rejsescooter en scooter der er velegnet til at tage med på rejser til udlandet og indenlands. Du kan købe el scooter til handicappede hos Mobilscooter og du kan købe el scooter til at rejse med.

Mobilscooter har et større antal el-scootere, så du kan vælge en el scooter der kan dække lige præcis det behov du har.

Har du først prøvet fordelene ved en sammenklappelig el-scooter, så ved du at du er godt hjulpet.

ATTO el-scooter er EU godkendt som hjælpemiddel

ATTO el-scooter har opnået godkendelse i hele EU som hjælpemiddel – hvilket beviser at det er et stærkt, stabilt og langtidsholdbart kvalitetsprodukt.
Det var vigtigt for Movinglife netop at få en godkendelse i hele EU, før de sendte scooteren på markedet.

Mobilscooter ATTO har vundet flere priser for sit design og innovation. De fleste får en wow oplevelse når de ser Mobilscooter ATTO i funktion for første gang og oftest betaget af el-scooteren. 
Mobilscooter ATTO er så let at betjene og har en så lav egenvægt, at langt de fleste vil kunne håndtere el-scooteren, selv når den skal løftes ind og ud af en bil.

Mobilscooter ATTO er godkendt til flyrejser

Mobilscooter ATTO har et fly certificeret batteri og det betyder, at det er lovligt at medbringe på flyrejsen. Dog skal man lige orientere sig med sin rejsepartner.
I hele EU er det gratis at medbringe sine hjælpemidler på flyrejsen.

[dflip id=”23206″][/dflip]

atto kataloget
Product has been added to your cart