Loading...
Home
Shop

Service: (+45) 3131 9117
Man. til fred. kl. 09:00 - 16:00

El-kørestol fra Mobilscooter

Vores elektriske kørestol er blandt markedets og mest stabile letteste og tilhører PW serien. Den består af flere typer elektriske kørestole.

Vores elektriske kørestol kan fås i forskellige modeller. PW999, PW1000 og PW 88MB (Hybrid).

Har du spørgsmål til vores el-kørestol, er du velkommen til at tage kontakt med os.

El-kørestol

El-kørestole

Hos Mobilscooter forhandler vi Kørestole. Hos Mobilscooter kan du få en foldbar el-kørestol. På den måde er det lettere for dig at lægge den i din bils bagagerum hvor end du skal hen.

El kørestol din hjælper i dagligdagen

En el kørestol kan gøre en meget stor forskel for den enkelte person med funktionsnedsættelse. En el kørestol kan bruges både indendørs, men også udendørs. Dog kan en el kørestol have begrænsninger hvis underlaget er alt for ujævnt og er derfor bedt egnet til flade og jævne overflader.

Elektrisk hjælpemiddel

En el-kørestol er energi besparende og derfor tilhører el-kørestole grønne hjælpemidler.

Se mere om vores Elektriske kørestol pĂĄ Mobilscooter.dk – sĂĄ køber du kvalitet og lang holdbarhed, nĂĄr det kommer til en el kørestol.

I dag er en kørestol, tidligere kaldt for rullestol, blevet langt mere innovativ og meget lettere at håndtere og betjene. De materialer der bliver brugt i dag, er meget lette men også er meget stærke.

Man kan få brug for en el kørestol når bentøjet ikke er så funktionelt som det har været tidligere. Også rygmarvs opererede og ulykkesramte, kan ende som brugere af en el kørestol, fordi det er deres eneste mulighed for at komme rundt. Så en el-kørestol kan have være et meget vigtig redskab i det daglige for den enkelte bruger.

Derfor er en el-kørestol et fantastisk hjælpemiddel for den der ikke selv kan bevæge sig rundt.

Elektrisk kørestol

El kørestolen er let at betjene

Product has been added to your cart