Loading...
Home
Shop

Service: (+45) 3131 9117
Man. til fred. kl. 09:00 - 16:00

PW katalog

PW katalog – El-kørestole

Vores elektriske kørestole er fra PW serien, som er stabile og hårdføre el-kørestole.

Vi har flere varianter der kan fragte dig rundt, alt efter hvad dine udfordringer måtte være.

Vores mest innovative elektriske kørestol er vores PW800MB, som er en hybrid el kørestol, som både kan køre på strøm og ved egen kraft. Det giver den fordel at brugeren også selv kan drive sin kørestol på samme måde som hvis det ikke havde været en elektrisk kørestol.

PW999 er nok markedets letteste elektriske kørestol og kan foldes sammen på kun 1 sekund. Det er markedets hurtigste elektriske kørestol, når det kommer til at folde PW 999 sammen eller ud igen.

Den elektriske kørestol hvis model kaldes for PW1000 er stort set magen til PW999, men er udviklet til at bære en større brugervægt til tungere bruger. Den er derfor monteret med en kraftigere motor og har et bredere og dybere sæde.

Lang rækkevidde

Alle elektriske kørestol er monteret med 2 batterier, hvilket er med til at forlænge kørelængden for den enkelte elektriske kørestol. Derfor behøver Mobilscooter elektriske kørestole at blive ladet op hver eneste dag.

Vore elektriske kørestole indenfor PW-serien er utrolig populære og er en meget efterspurgt model i hele landet.

Leder du efter en el-kørestol som kan bidrage din hverdag med noget positivt, så kan en PW helt klart være noget for dig. Da vi har hele 3 PW modeller, skulle det nok være muligt at finde den model der passer dig bedst og dækker dine behov. Det gælder om at vælge den rigtige PW model, så du kan sikre en behagelig og komfortabel oplevelse, når de bruger din elektriske kørestol.

PW kørestolene er ganske velegnet til indendørs brug, da deres venderadius ikke er ret stor. Ja, de kan stort set vende på en tallerken. Og da de heller ikke er så bredde, kan de passerer langt de fleste standard døråbninger.

PW Kørestole

[dflip id=”23246″ ][/dflip]

Product has been added to your cart