Loading...
Home
Shop

Service: (+45) 3131 9117
Man. til fred. kl. 09:00 - 16:00

Mobilscooter ATTO til at tage med i toget

Er det tilladt at tage sin el-scooter med i toget?

Det er tilladt at medbringe sin el-scooter i offentlig transport og det både være sig bus, tog, færge og fly. Dog kræver de enkelte flyselskaber at der skal kunne fremvises et certifikat for scooterens batteri der dokumentere, at det er godkendt til flyrejser.

Nogle el-scooter brugere har brug for service ved påstigningen af et offentlig transportmiddel, det er alt efter hvilken type el-scooter du er i besiddelse af og hvilken størrelse den har.

Læs også: Trafik regler el-scootere

I nogle busser kræves det også, at din indstigning foretages i midten af bussen som også kan være gældende for barnevogne.

I dag er der flere el-scootere der er udviklet til at medbringe i offentlig transport. De er oftest foldbare og det betyder at de kan klappes sammen, så de ikke fylder særligt meget. Nogle kan endda flyttes som en trolley og fylder ikke mere end en kuffert på hjul.

Mobilscooter ATTO er netop en scooter der kan bruges både som hverdags scooter og som rejse scooter. Mobilscooter ATTOs design er både unikt og funktionelt og er en af markedets mest stabile rejse scootere og også populær.

Se og læs mere om Mobilscooter ATTO

Medbring din el-scooter i offentlig transport

Product has been added to your cart