Loading...
Home
Shop

Service: (+45) 3131 9117
Man. til fred. kl. 09:00 - 16:00

El scooter

Hos Mobilscooter forhandler vi el scootere i flere forskellige varianter. En el scooter er et glimrende transportmiddel for dem der er udfordret pĂĄ deres gang.. Vi forhandler bĂĄde 3 hjulet scooter og 4 hjulet scooter og det er bĂĄde store som smĂĄ.

Forskellige varianter af el scooter

Vores el scootere der kan 12 km/t er mindre og særdeles velegnet til at bruge i byerne og til shopping. De lidt større el scootere er velegnet til de lidt længere ture væk fra hjemmet. Uanset om du vælger en 3 hjulet scooter eller en 4 hjulet scooter, så vil du være godt hjulpet.

Flere af vores mini el scootere kan foldes sammen og derfor tages med i bilens bagagerum. Vores mini el scootere er ofte meget anvendelige med offentlig transport. Der kan naturligvis tilkøbes el scooter tilbehør til vores modeller.

Skulle du have spørgsmål omkring vores produkter er du velkommen til at kontakte os hos Mobilscooter.

Handicap el scooter til ældre

En handicap scooter er ofte et nødvendigt hjælpemiddel i dagligdagen for den enkelte person, der har et handicap.

Når man bliver ældre kan bentøjet godt begynde at knirke en smule og give besværligheder ved længere gåture. En pensionist el scooter er et glimrende hjælpemiddel, der kan bistå brugeren med en længere rækkevidde end bentøjet kan klare. Pensionist scootere er blevet mere og mere populære blandt samfundets ældre medborgere.

El scooter til seniorer

En senior el-scooter kan være et nødvendigt onde, nĂĄr bentøjet begynder at være slidt – men du stadigvæk at komme rundt og fĂĄ oplevelser og inspiration. Mobilscooter ATTO er netop en velegnet senior el scooter, da den er let at hĂĄndterer og kan tages med i offentlig transport.

Pensionist El scooter til ældre

El scooter til ulykkesramte

ATTO Startpakke (Sport)

Original price was: 1.995,00 kr..Current price is: 1.495,00 kr..

Mobilscooter ATTO Sport - (Udstillingsmodel)

Original price was: 34.995,00 kr..Current price is: 33.995,00 kr..

Rollator holder

1.995,00 kr.
Product has been added to your cart