Loading...
Home
Shop

Service: (+45) 3131 9117
Man. til fred. kl. 09:00 - 16:00

Når du vælger en city scooter som din daglige el-scooter, får du en meget fleksibel type el-scooter. Selv om den kaldes for en city scooter, betyder det ikke at du ikke kan køre udenfor byen. De fleste Cíty scootere er udviklet så de både kan køre i nærområdet og også på de ture der går over lidt ujævnt terræn.

City scootere er ofte mere fleksible og manøvredygtige hvor der er trangt og ikke så meget manøvrerum. Det betyder at de er rigtig gode til at handle ind med, tage på udstillinger og selvfølge også til at handle ind med. Både Zoologisk Have, Bakken, Tivoli og Legoland med videre er kulturelle steder hvor den virkelig gør en forskel og samtidig ikke fylder så meget når der køres rundt.

Mobilscooter ATTO er nok markedets mest fleksible og populære city scooter, grundet dens innovative design og de utrolig mange muligheder der følger med. Den kan både medbringes i bilens bagagerum, men også tages med i alle typer af offentlig transport – og så er den godkendt til flyrejser.

Herunder kan du se den smarte Mobilscooter ATTO.

Handel ind med en City scooter

Når bentøjet er lidt slidt kan turen ud og handle godt være udfordrende. Men med en City scooter er turen ned til supermarkedet både nemmere og hurtigere. Og selv når du skal rundt i supermarkedet er en cityscooter rigtig god, da den er meget nem at manøvre med og ikke kræver særligt meget plads til at vende rundt på. En City scooter er nok markedets bedst el-scooter at handle ind med.

Product has been added to your cart