Loading...
Home
Shop

Service: (+45) 3131 9117
Man. til fred. kl. 09:00 - 16:00

Moderne el scooter

Mobilscooter har specialiseret sig i el scootere der kan tages med i bil, bus, tog, færge og fly med mere. På den måde kan den enkelte el scooter bruger benytte sig af den samme el scooter hjemme, som når turen går længere væk fra hjemmet i flere dage.

Med en Mobilscooter ATTO får du meget mere selvbestemmelse og fleksibilitet i hverdagen – du er ikke lige så afhængige af andres hjælp med en Mobilscooter ATTO.

Mobilscooter ATTO serien er nok markedets mest innovative el scooter og den er utrolig fleksibel og let at betjene. Ligeledes er den let og kan nemt medbringes i egen bil.

Fleksibel el scooter

Tidligere har mange el-scootere være store og klodsede og ikke særlig nemme at medbringe på ture, ferie – eller bare når familien skulle aflægges et besøg.

Så var der brug for at frekventere et transportselskab og de har ikke altid givet lige gode oplevelser til kunden. Især når det kommer til afhentning og at nå frem til tiden.

Med en Mobilscooter ATTO er de udfordringer slet ikke til stede, da du selv bestemmer hvornår du vil tage afsted og med hvem. For har du rådighed over en bil, smider du den bare i bagagerummet. Er du ikke ejer af en bil, kan enten en bekendt hente dig eller du har muligheden for at tage den offentlige transport.

Du har muligheden for at afprøve en Mobilscooter ATTO, da vi kører ud og præsentere den på din egen adresse. På den måde kan i ro og mag afprøve en Mobilscooter ATTO, røre ved den og få den helt rigtige fornemmelse af om den er det rigtige valg for dig.

Du er også velkommen til at kontakte os og det kan gøre på: 3131 9117

El scooter ATTO

Den moderne og innovative el scooter skal kunne dække de fleste af de behov en scooterfører måtte have. Den skal være fleksibel og have et design der er lækkert og indbydende. Mobilscooter ATTO er netop en el scooter der har alle disse egenskaber.

Product has been added to your cart