Loading...
Home
Shop

Service: (+45) 3131 9117
Man. til fred. kl. 09:00 - 16:00

El scooter til rejser

El scooter med på rejsen lyder ikke helt som vi normalt går og tænker på en el scooter. Men Mobilscooter ATTO er netop en el scooter der blandt andet er ganske velegnet til at medbringe på rejser. Det være sig både nationalt og internationalt.

Rejse el scooter

En rejse el scooter er et glimrende alternativ til de normalt meget store el scootere, når turen går længere væk fra hjemmet. Disse kan nemlig ikke medtages med offentlige transportmidler, uden at det kræver en masse ekstra.

Rejse el scooter er lettere

Skal du have din el scooter med på ture eller rejse, er det væsentligt at vægten er så minimal som muligt. Derfor er rejsescootere udarbejdet med en langt lavere vægt. Dette bevirker, at en rejse el scooter er langt nemmere at håndtere. Oftest kan de også foldes/klappes sammen, så de næsten ikke fylder noget når de ikke er i brug.

Mobilscooter’s rejse el scootere kan alle foldes/klappes sammen og nogle af vores modeller kan ligeledes deles i 2 dele. På den måde kan de også medbringes i personbiler og offentlig transport som tog, bus, taxa, færge og fly.

Mobilscooter ATTO er nok markedets absolut bedste rejse el-scooter, da den er utrolig fleksibel og samtidig har et moderne og funktionelt design.

El scooter ATTO er sagen

El scooter ATTO er i en klasse for sig selv og har opnået flere internationale priser, for innovation og fleksibilitet. Der findes ingen andre el scootere der giver brugeren så mange muligheder for selv at bestemme.

Mobilscooter ATTO er da også blevet en meget populær el scooter blandt landets ældre borgere og personer med funktionsnedsættelse.

Bliv mere fleksibel med en rejse el scooter

Med en rejse el scooter bliver du mere fleksibel på din rejse og får mulighed for at vælge i langt højere grad end ved de normale el kørestole.Rejse el scooteren er simpelthen tilrettet til rejser med forskellige typer af transportmidler, som bil, bus, tog og fly.

Få en bedre ferie med en rejsescooter

En rejsescooter der er udviklet til at tage med på rejser, kan virkelig gøre en stor forskel på ferien eller turen for den enkelte bruger. Der er ofte en masse udfordringer der følger med når man rejser, men med en rejsescooter slipper man for en del af de udfordringer.

Rejs med din el scooter

Der er flere og flere der rejser med sin scooter når turen går væk hjemmefra. Det skyldes den udvikling der har været indefor el scootere. En rejse el scooter er det helt rigtige for den der rejser meget og også gerne vil bruge sin el scooter i nærmiljøet.

El scooter med på rejse

Skal du have din el scooter med ud at rejse er Mobilscooter ATTO markedets bedste. ge sin el scooter i nærmiljøet. Mobilscooter ATTO er markedets absolut mest innovative og fleksible rejse el scooter. En rejse el scooter der gør hele oplevelsen langt bedre end ved brug af normale el scootere.

Rejsescooter som får dig til at nyde ferien

Rejse el scooter giver gode oplevelser

Er du daglig bruger af en el-scooter, men den er så stor at den ikke kan medtages på rejser – så er en rejse el-scooter svaret. En rejse el-scooter er netop udviklet så den er nem at medbringe på ferier og rejser med mere. Dagens rejse el-scootere er så innovative at det er en fornøjelse at have en el-scooter med når turen går væk fra hjemmet i en længere periode.

Product has been added to your cart