Loading...
Home
Shop

Service: (+45) 3131 9117
Man. til fred. kl. 09:00 - 16:00

Mobilscooter har lang erfaring

Hos Mobilscooter har vi mange års erfaring med elektriske hjælpemidler og elektriske kørestole. Vi ved hvor meget det betyder at have det rigtige hjælpemiddel og derfor har vi specialiseret os.

Vores produkter skal ikke alene have den bedste kvalitet og lang holdbarhed, men skal også være fleksible så de kan medbringes og længere afstande. Derfor er langt de fleste af vores produkter foldbare og kan klappes sammen. Det betyder at de er lette at medbringe i egen bil eller hvis de gøres brug af offentlige transport former.

Gør livet lettere med en el-scooter

Nutidens el-scootere er langt mere moderne og fleksible end dem der har været produceret tidligere. Den gang brugte man ikke den store fokus på design, men udelukkende på funktionalitet. De el-scootere der udvikles i dag har langt mere fokus på design. Producenterne ved godt at brugerne gerne vil tage sig godt ud lige som når der købes en bil eller lignende.

Det er helt tydeligt at Movinglife‘s ATTO serie har både haft fokus på design og funktionalitet under udviklings processen og det får brugerne nu den store gavn af, som bruger af en Mobilscooter ATTO. Der er udviklet 3 tyder modeller, men alle er sammenklappelige og kan foldes sammen på få sekunder. Har man først ejet en ATTO, vil man ikke have andre el-scootere.

Som el-scooter forhandler

Vi har også de lidt mere kendte typer af el-scootere i det lidt mere traditionelle design. Det drejer sig om hvilket behov du har og i hvilken omfang du ønsker at gøre brug af din el-scooter. Som el-scooter forhandler er det vores pligt at sørge for, at du får det rigtige produkt der dækker de behov du har som ønske.

Se vores modeller i menuen øverst – og så er vi sikre på, at du finder lige præcis den scooter du har drømt om.

Din el scooter butik

Mobilscooter har butikker og showrooms placeret både i den centrale del af Jylland og på Sjælland i hovedstadsområdet. Mobilscooter har butikker i Tørring og i Søborg. Her kan du afprøve vores modeller både indendørs og udendørs, så du på den måde kan få den helt rigtige fornemmelse af vores produkter.

Product has been added to your cart