Loading...
Home
Shop

Service: (+45) 3131 9117
Man. til fred. kl. 09:00 - 16:00

Nemt at få finansiering af el-scooter

Mobilscooter har i samarbejde med SparXpres gjort det muligt for dig, at få finansiering af el-scooter, når du har besluttet dig for hvilken model der passer bedst til dig.

Du vælger “Delbetaling” ved kassen

Når du afslutter din handel vil du i kassen få flere muligheder for betalingstyper. Du vælger “SparXpres delbetaling” inden du trykker på “Gå til betaling”.

Herefter vil du bleve bedt om at gøre brug af dit NemID/MitID, som er din digitale underskrift til SparXpres. Når SparXpres har godkendt din anmodning om finansiering, er du klar til at modtage din vare. Det tager normaltvis ca 5 minutter.

Herefter giver SparXpres Mobilscooter besked og vare udleveres/fremsendes. – Nemmer kan det næsten ikke være. Er der mere du vil vide om Delbetaling kan du læse mere HER

Få finansiering til din el scooter

Bentøjet får det ikke bedre af at vente på at du får sparet op til din drømme el-scooter. Derfor kan det være en god idé at få finansieret sit køb via en bank som låneudbyder. Bankerne tilbyder langt mindre rente end mange af de frie låneudbydere.

Det er vigtigt at du er opmærksom på hvilken type din låneudbyder er og hvordan dennes rentesammensætning er. For kigger man ikke ordentligt efter, kan man risikere at finansieringen af din el scooter bliver dyrere end forventet.

Mobilscooter samarbejder netop med en bank “SparXpress”, som tilbyder rentefri finansiering i det første år, hvis beløbet betales indenfor 12 mdr.

El scooter fiansiering

Scooter fiansiering

Product has been added to your cart