Home
Shop

Kundeservice: (+45) 3131 9117
Mandag til fredag kl. 09:00 - 16:00

Rejse el scooter

Rejse el scooter

Rejse el scooter

En rejse el scooter er et glimrende alternativ til de normalt meget store el scootere, når turen går længere væk fra hjemmet. Disse kan nemlig ikke medtages med offentlige transportmidler, uden at det kræver en masse ekstra.

Rejse el scooter er lettere

Skal du have din el scooter med på ture eller rejse, er det væsenligt at vægten er så minimal som muligt. Derfor er rejsescootere udarbejdet med en langt lavere vægt. Dette bevirker, at en rejse el scooter er langt nemmere at håndtere.
Oftest kan deogså foldes/klappes sammen, så de næsten ikke fylder noget når de ikke er i brug.

Mobilscooter’s rejse el scootere kan alle foldes/klappes sammen og nogle af vores modeller kan ligeledes deles i 2 dele. PÅ den måde kan de også medbringes i personbiler.

Movinglife ATTO Classic - Foldbar el-scooter

Movinglife ATTO Sport - Foldbar el scooter

Movinglife ATTO Sport MAX - sammenklappelig

Heartway Elba (Elektrisk sammenfoldelig)

Bliv mere fleksibel med en rejse el scooter

Med en rejse el scooter bliver du mere fleksibel på din rejse og får mulighed for at vælge i langt højere grad end ved de normale el kørestole.Rejse el scooteren er simpelthen tilrettet til rejser med forskellige typer af transportmidler, som bil, bus, tog og fly.

Rejs med din el scooter

Der er flere og flere der rejser med sin scooter når turen går væk hjemmefra. Det skyldes den udvikling der har været indefor el scootere. En rejse el scooter er det helt rigtige for den der rejser meget og også gerne vil bruge sin el scooter i nærmiljøet.

Back to Top
Product has been added to your cart