El-scooter

Mobilscooter ATTO til at tage med pĂĄ rejsen

Mobilscooter er din el-scooter forhandler, når det kommer til innovative el-scooter. Som el-scooter forhandler ved vi godt hvilke udfordringer den enkelt står overfor når det besluttes at købe en el-scooter.

El-scooter – hvorfor?

For nogle kan det være en svær at erkende, at der er behov for et køretøj der kan erstatte dine ben. Det kan være grundet alder eller anden form for funktions nedsættelse. Men det er sjovere at komme ud og opleve verdenen end at sidde derhjemme?

Det vigtigste er, at du kommer ud og får inspiration og nye indtryk. Det er det, der giver dig de positive følelser. Og du kan jo stadig gå, når du kan – scooteren er din sikkerhed for, at du også kommer hjem igen på de længere ture.

El-scooter af høj kvalitet

Hos Mobilscooter betragter vi el-scooteren som et vigtigt hjælpemiddel, der sikrer mere frihed og selv at vælge hvornår du vil på tur. For ægte frihed er, når det er dig, der bestemmer dagens program.

Vi leverer udelukkende el-scootere af høj kvalitet og med lang levetid. Det er muligt at få en 3-årige garanti aftale ved køb af en ny el-scooter.

Tilbehør gør din el-scooter helårsvenlig

Når du har valgt den el-scooter, der passer bedst til dine behov, anbefaler vi, at du supplerer med noget af det smarte tilbehør.
Elsker du at shoppe? Så vil en sædepose eller måske en rygsæk være det rigtige valg, så du kan få alle dine indkøb med hjem.

Bliv rejseklar med en sammenklappelig el-scooter

Mobilscooter er kendt for den utrolig fleksible el-rejsescooter ATTO – og det er der en god grund til: Det er simpelthen markedets mest innovative el-scooter, som både er fantastisk at rejse med og rigtig god i nærmiljøet.


Det er meget let at rejse med en ATTO og så er det gratis at medbringe den i hele EU. Der medfølger et flycertifikat, der garanterer at du kan tage din ATTO med på flyet

På den måde behøver du aldrig mere gå glip af eventyr eller spændende oplevelser, fordi de befinder sig i den anden ende af verden – du kan lade rejselysten bestemme!

Det skal du huske, nĂĄr din el-scooter skal ud at flyve

Flyver du med din el-scootere, skal du huske at orientere flyselskabet om det i god tid. Oftest skal du udfylde et skema, der sikrer, at flyselskabet har plads til din el-scooter, og at du får den nødvendige assistance i lufthavnen.

Det er også vigtigt, at du fortæller flyselskabet om de batterier, der er i el-scooteren – så de ved, at de er sikre at have ombord. Det er her du skal bruge det medfølgende flycertifikat som dokumentation.