Hvorfor vælge en foldbar el-scooter

ATTO Sport

En el-scooter for personer med funktionsnedsættelse, som kan foldes sammen og tages med på ture og rejser, kan være en game-changer for alle med begrænset mobilitet.

De store scootere kan være besværlige at få med i toget og ikke mindst med bussen. Det kræver normalt en større bil eller bestilling af transport med et selskab som Handicap Service, FlexTrafik m.fl.

Disse scootere er perfekte til rejser, da de er lette og kan foldes sammen til en mindre størrelse for nem opbevaring og transport. De er også yderst nemme at bruge under turen, og gør det muligt at udforske områder, der normalt ville være sværere at nå. De fleste kan skilles i 2 eller flere dele og dermed er de velegnet til at medbringe i personbiler.

Med en el-scooter er det ikke længere nødvendigt at bekymre sig om ikke at kunne følge med resten af gruppen eller blive træt og overanstrengt. Fremfor alt giver en el-scooter mennesker med begrænset mobilitet frihed til at tage på rejser og opdage nye steder uden begrænsninger.

Det er en investering, der kan forbedre livskvaliteten og give nye muligheder til personer med handicaps. En el-scooter er en uundværlig følgesvend på alle dine ture og rejser.

Det er dog vigtigt at du sikre dig, at der medfølger et certifikat til brug for flyrejser, hvis det er med i tankerne. Det kan siges, at det er gratis at medbringe sit hjælpemiddel på alle flyrutter inden for EU, så længe de lever op til sikkerhedkravene.

el scootere - artikler fra mobilscooter

El scooter