Loading...
Home
Shop

Service: (+45) 3131 9117
Man. til fred. kl. 09:00 - 16:00

Med en sammenklappelig el scooter bliver din daglig langt nemmere og meget mere fleksibel. Det gælder både når el scooteren ikke er i brug, men så sandelig også når du skal have dem med rundt på dine ture og rejser. En sammenklappelig el scooter er nemlig rigtig god, hvis scooteren skal transporteres over længere afstande end den selv er i stand til at klare.

En Mobilscooter ATTO er markedets mest innovative el scooter og kan naturligvis klappes sammen. Den har flere indstillinger når den er klappet sammen, hvilket betyder at den kan tå og være meget lille – eller den kan transporteres som en trolley.

ATTO Sport
Mobilscooter ATTO Sport trolley
Mobilscooter ATTO Sport kompakt
Mobilscooter ATTO Sport delt i 2

ATTO er en sammenklappelig el scooter

Mobilscooter ATTO er blevet en meget populære 3 hjulet el scooter, der kan bruges i det daglige i nærmiljøet, men også når turen går langt væk hjemmefra, som ferier, familiebesøg med mere.

Mobillscooter ATTO er særdeles velegnet til at medbringe i offentlig transport og ikke mindst i egen bil. Så behøver du ikke at bestille transport til din el scooter – du klapper den bare sammen og tager den bare hvor du skal hen.

Sammenklappelig el scooter fylder ikke

Mobilscooter ATTO flyder ikke ret meget når den ikke er i brug. Den kan sammenklappes og faktisk gøres så kompakt, at den kan stå i et køkkenskab når den ikke er i brug. Derfor foretrækker mange, at opbevare sin ATTO indendørs.

Da den meget hurtigt kan skilles i 2 dele, betyder det at den er meget let at tage med i egen bil. Den kan nemt ligge i bilens bagagerum og der vil i de fleste biler også være plads til andet.

Hvis du gerne vil have flere informationer omkring Mobilscooter ATTO, kan du kontakte os på 3131 9117 og vi vil besvare dine spørgsmål med mere.

Product has been added to your cart