Loading...
Home
Shop

Service: (+45) 3131 9117
Man. til fred. kl. 09:00 - 16:00

Corex Stolen Proflex

Original price was: 999,00 kr..Current price is: 749,00 kr..

Reducér rygsmerter og træthed

Corex stolen, kombinerer principperne om gearing (vægtstangsprincippet og kraftoverførsel) med et fleksibelt materiale for at skabe en optimeret kropsholdning.

Brug Corex stolen på arbejdspladsen, skolen eller i din bil for at modvirke ryglidelser såsom, cervikal kyfose, diskusprolaps og skæv ryg (skoliose), som har tendens til at ramme mennesker, der sidder i lange perioder. Det fleksible ryglæn kan modstå en belastning på op til 180 kg og understøtter effektivt den nedre del af din rygsøjle, da den opretholder lændens naturlige svaj.

Corex Stolen – Proflex & Uniflex

Vi har to forskellige udgaver af Corex Stolen. Corex Uniflex er den bredere udgave af Corex Stolen og giver let til moderat støtte i ryg og lænd. Corex Proflex er den højere version af Corex Stolen og giver maksimal støtte i lænd og ryg. Begge udgaver af Corex Stolen kan fås i sort og lys grå.

Med Corex Stolen reducerer du rygsmerter og træthed, med afvekslende siddestilling. Den perfekte siddestilling findes ikke. Skiftende siddestilling tilstræbes. Corex Stolen er derfor den perfekte løsning til nem og transportabel afveksling af siddestilling.

Scooter tilbehør

Corex stolen

Product has been added to your cart